Lamakjøtt frå Veslestølen gard
Lamaene har gått på ca. 850-1000 meter over havet i Lykkja, som er Nord-Europas høgste fastbuande landbruks bygd. Kjøttet frå lamaen er mørt og godt, og eignar seg fint både til steik, biff og gryte.
Etterkvart vil me også selje spekepølse og spekekjøtt av lama.
Nå kan du invitere til ein middag med ei sjeldan råvare!
For bestilling av kjøtt kontakt Olav på 92 42 99 45 eller send e-post til post@hogfjellsmat.no.
No har me berre nokre få dyr til slakt. Me kan ikkje love at alle som er interesserte kan få kjøtt i år. ”Førstemann til mølla …”
Me har:
Spekepølse 130,- kommer i salg ca februar 2019
Spekekjøtt xxx,- kommer i salg ca februar 2019
Rundbiff 360,-
Mørbrad 360,-
Entrecôte 384,-
Flatbiff 420,-
Ytrefilet 510,-
Indrefilet 660,-
Til Reservasjon/bestillingsside
Lamaen er slakta på Nortura på Gol som er eit godkjent slakteri og er pakka hos Tamt og vilt i Hemsedal. Kjøttet er oppdelt og vakuumpakka